Angielski ustny :D WAZNE!!!!

Wszystko co chcecie wiedzieć o maturze i boicie się zapytać. Uwaga - wszelkie ogłoszenia mają trafiać do forum "Ogłoszenia" bo zostaną wykasowane

Moderator: +MOderatorzy

Postprzez Macius700 » 07.05.2008 20:03

Anonymous napisał(a):Ja miałem dzisiaj angielski(opisze niżej) i moi kumple. Także wklejam opisy tego co było, moich znajomych oraz kumpli z innych klas.

http://rapidshare.com/files/112522647/matura_2008.rar

Ja miałem, jeśli chodzi o opis ilustracji, wypadek drogowy. Dosyć trudny temat, ponieważ trzeba było znać fachowe nazwy, jak np. resuscytacja, reanimacja. Ale nie było źle...

Powodzenia!

Może ktoś podać zestawy bo w tym linku nic nie ma
Macius700

Postprzez olasss » 07.05.2008 20:23

no właśnie... :| nie ma, albo ja nie umiem otworzyć
olasss

Postprzez olasss » 07.05.2008 20:37

[quote="Anonymous"]Ja miałem dzisiaj angielski(opisze niżej) i moi kumple. Także wklejam opisy tego co było, moich znajomych oraz kumpli z innych klas.

http://rapidshare.com/files/112522647/matura_2008.rar

BAAAAAARDZO ŚMIESZNE!! UHAHAHAHA!
Nie ściągajcie bo tu nic nie ma poza paroma "śmiesznymi" obrazkami...

no comment
olasss

Postprzez Gość » 07.05.2008 20:39

hehe przynajmniej przednio się ubawiłem po ściągnieciu tego! :D
Gość

Postprzez bakuś » 07.05.2008 21:19

No nie wiem czy takie śmieszne... dla mnie nie... ja mam mature w piatek i nie mam czasu na zajmowanie się takimi pierdołami... Fajnie ma ten, kto sie dobrze bawi... Inteligencja go przewyższa!!
bakuś

Postprzez Gość » 07.05.2008 21:34

Mialem obrazek 4 nastolatkow ktorzy stali prze maszynie sprzedajacej bilety przez internet...Znajdowali sie albo w kinie albo na stacji wszyscy byli zadowoleni :D

Negocjowanie:
mój wspolokator chce zamieszkac na obrzezarz miasta a ja musze go przekonac by mieszkac w centrum.
Relacjonowanie:
Byles na wycieczce w gorach napisz
-jak sie przygotowales do wycieczki
-co cie spotkalo w trakcie
-czy byles zadowolony z wycieczki
Pytania:
byles w tower bright i mas zsie zapytac
o cene biletow
czy sa jakies znizki dla mlodzierzy
o tkorej otwieraja muzeum. :roll:

to wszystko ......
Gość

łaatwe

Postprzez Rudeboyjanek » 08.05.2008 13:12

Witam,
ja tez dzisiaj zdawalem angol ustny ogolnie latwe ;) mialem obrazek na ktorym dzieci bawily sie, rzucaly pilka czy cos takiego na trawie a za nimi była droga na której jeździły auta.

z rozmowek mialem

Chce isc z kolezanka do kina:
- mam powiedziec jak sie dostac do tego kina
- czy sa jakeis znizki dla studentow
- zapytac sie jakie filmy lubi

Opowiadam jak bylem w restauracji egzotycznej:
- jak było w środku, swoje odczucia
- dlaczego nie zjadlem dania ktore dostalem
- jak na to zareagowali moi znajomi

Jestem na rozmowie o prace:
- dlaczego chce pracowac w tym miejscu
- dlaczego akurat mnie maja przyjac do pracy
- juz nie pamietam czy bylo pytanie o to czy moge pracowac w niedziele czy mam sie wypowiedziec ze nie moge pracowac w niedziele i dlaczego

Powodzenia.
Rudeboyjanek

Postprzez Macius700 » 08.05.2008 14:18

Ma ktoś więcej zestawów , które były na tegorocznej maturze ?
Macius700

Postprzez Gość » 08.05.2008 15:41

Witajcie bardzo dobrze ze opisujecie to co mieliście chwała wam za to tylko jak możecie to piszcie czy to podstawa czy rozszerzony :)
Gość

ericko

Postprzez ericko » 08.05.2008 15:54

piszcie z jakiego wojewodztwa jestescie!!!!!!!!!!!!!!!!!! bo kazdem ma 50 zestawoa <okrag>
ericko

Postprzez Gość » 08.05.2008 17:09

witam a ja mam angielski jutro i nie wiem jak wy ale ja chyba jajo zniosę na tym przesłuchaniu a i zapomniałem dodać że jestem województwa mazowieckiego :roll: :(
Gość

Postprzez Gość » 08.05.2008 18:40

A jest tu ktoś z woj. Śląskiego? Ja mam maturkę 13 i strasznie się boję :P
Gość

Postprzez byly maturzysta » 08.05.2008 19:04

Posiadam opracowane 160 scenek który byłe rok temu i dwa lata temu na maturze ustnej z angielskiego podstawowego. Scenki byly wszystkie sprawdzane przez nauczyciela języka angielskiego.
włożyłem w te scenki dużo pracy i dlatego chce je sprzedać. Cena nie jest wysoka bo to tylko 15zl-20zl . Jeśli jesteś zainteresowany/a to napisz mi emalia i sie dogadamy. Moją autentyczność możecie sprawdzić na forum bo sprzedawałem również testy do formata i nikt mi żadnego negatywa nie wystawił. forma płatności jest wpłata na konto bankowe po czym daje link do ściągnięcia wszystkich scenek opracowanych. mój email to vivacity18@onet.eu lub gg 10112516
byly maturzysta

Postprzez byly maturzystaa223233 » 08.05.2008 19:15

Posiadam opracowane 160 scenek który byłe rok temu i dwa lata temu na maturze ustnej z angielskiego podstawowego. Scenki byly wszystkie sprawdzane przez nauczyciela języka angielskiego.
włożyłem w te scenki dużo pracy i dlatego chce je sprzedać. Cena nie jest wysoka bo to tylko 15zl-20zl . Jeśli jesteś zainteresowany/a to napisz mi emalia i sie dogadamy. Moją autentyczność możecie sprawdzić na forum bo sprzedawałem również testy do formata i nikt mi żadnego negatywa nie wystawił. forma płatności jest wpłata na konto bankowe po czym daje link do ściągnięcia wszystkich scenek opracowanych. mój email to vivacity18@onet.eu lub gg 10112516
byly maturzystaa223233

Postprzez byly maturzystaa223 » 09.05.2008 08:24

byly maturzystaa223

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Matura - informacje ogólne